Mozgásalapú workshopok cégeknek

A Kelet-Nyugati Alkotóműhely mozgásalapú workshopjai cégek számára!

A szervezet művészei által tartott, tánc- és színházművészeten alapuló workshopok és csapatépítő tréningek kifejezetten más szervezetek és cégek számára lettek létrehozva, hogy tudásunkat átadva segítsük a munkaközösségeket a minél hatékonyabb együttműködés és közös munka területén.

Csapatépítő táncoktatás — Vissza a gyökereinkhez

A tánc évszázadok óta az egyik legjobb formája a társas érintkezésnek, és egy, már valamennyire összeszokott munkaközösségen belül rendkívül hatásosan képes feldobni a hangulatot, erősíteni a csapat dinamikáját. A magyar néptánc hagyományaink alapját képezi, mondhatni, a vérünkben van.
Ez a rendhagyó táncóra a magyar néptánc mozgásformáira épül.
Nem igényel semmilyen előképzettséget vagy tapasztalatot, fókuszában a játékos, fesztelen hangulat áll.
Az oktató, Lugosi-Nagy Tamás személyes küldetésének tekinti, hogy megmutassa: a néptánc egyszerre kultúra és élvezet mindenki számára, és nincs olyan, hogy „rossz táncos”. A workshop páros, valamint többes kapcsolódása révén fejleszti és erősíti a résztvevők közötti összetartást.

A táncóra vezetője

Lugosi-Nagy Tamás

Technikai leírás

  • A workshop időtartama 3 óra.
  • A program csoportos minimum létszáma 8, maximum létszáma 24 fő.
  • A táncóra egy 60-80 m2-es térben zajlik, a külső hangoktól lehetőleg elszigetelve. A helyszín megállapodás kérdése.
  • A részvételhez szükséges kényelmes öltözet és kényelmes cipő.

Soft skill tréning — Szavakon túli kommunikáció

Célja a test képességeinek feltárása különböző játékos mozgássorozatok által.
A saját mozdulatok általi önmegismerés folyamatával párhuzamosan a gyakorlatokat úgy építjük fel, hogy sokszor egymásra legyenek utalva a résztvevők, ezáltal az együttműködés és a nehézségekkel való közös megküzdés bizalmat és megértést generál a felek között.
Játékosan keresünk olyan outside of the box szituációkat, amikben mind a gondolati flexibilitás és mobilitás, mind a kommunikáció elengedhetetlen. Tesszük mindezt szavak nélkül, ami által a nonverbális kifejező készség erősödik a leginkább.
Ezzel kívánunk reagálni a digitális elidegenedés okozta kihívásokra, a COVID-generáció munkavállalói közti kommunikáció nehézségeire, valamint (a gyakorlatok fizikai jellegéből fakadóan,) az általánosan tapasztalható mentális és fizikai mobilitás hiányára. Elsődleges célunk a soft skillek fejlesztése.

A workshop vezetője

Székhelyi Dániel

Technikai leírás

  • A workshop időtartama 2 óra.
  • A program csoportos minimum létszáma 4, maximum létszáma 20 fő. A résztvevők számától függően változik a workshop felépítése.
  • A program egy legalább 24 m2-es, a külső hangoktól lehetőleg elszigetelt, üres, fűtött térben valósul meg. A 4 főnél nagyobb csoportoknál személyenként további 4m2 szabad területre van szükség.
  • Ajánlott a kényelmes ruha és a folyadékbevitelről való gondoskodás.

A workshopok megrendeléért és további információért a következő e-mail címeken lehet érdeklődni:
info@keletnyugati.hu
szervezes@keletnyugati.hu